VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 september 2010

Modig måndag

Av vintervild - 13 september 2010 09:54

Igår var en lugn dag, inte mycket blev gjort. Sov alldeles för länge, åt långsam frukost och tittade på massor med film med älsklingen som var hemma hela dagen utan att jobba för en gångs skull. Jag hade nästan glömt hur det kändes... Jag sprang en kort runda med, både foten och halsen överlevde så jag hoppas att jag kan springa längre imorgon eller på onsdag. Idag blir det yoga.

Nu sitter jag på jobbet och försöker komma igång, som vanligt på måndagar. Under tiden jag har varit borta har jag lyckats glömma bort allt som jag höll på med, samt skapa en ny fobi för att komma hit som jag var tvungen att bemästra. Jag överlevde.


Jag har varit lite gnällig och självömklig på sistonde. Det är skönt att få vara ibland, men blir väl så irriterande i längden inser jag faktiskt själv. Inget vettigt kommer ur det och ingen vill lyssna på det i all oändlighet. Dags att försöka ta mig i kragen och sluta gnälla och börja agera istället. Vilket är otroligt mycket lättare sagt än gjort, men värt ett försök. Jag kan inte mer än misslyckas, eller hur?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se