VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 september 2010

Idag

Av vintervild - 11 september 2010 14:10

Är ensam med djuren nu igen, älsklingen var tvungen att jobba idag för han hann inte klart med allt igår. Han kom hem istället... Så nu leker jag hemmafru igen och tvättar duntäcke med tennisbollar. Får se hur det går.


Var med mamma och söta syster och firade mormor på förmiddagen, hon fyller 84 år idag. På det datum som aldrig kommer att glömmas bort på grund av många händelser i världen.

Mormor minns nog inte att vi har varit där, men hon blir väldigt glad när man kommer förbi trots att hon inte minns varför. Fick påminna många gånger att det var hennes födelsedag och hon blev lika glad varje gång. Man får vara glad för det lilla med Alzheimers.

När vi var där så ringde söta systers kompis, hennes mamma hade precis dött efter att ha varit svårt sjuk i cancer sedan årsskiftet. Väntat, men lika sorgligt för det. Hon fick beskedet en vecka efter att fosterdottern som bott där från sju års ålder gått bort i leukemi, 21 år gammal.


Det känns som att många omkring dör eller är sjuka, vet om många bekanta och välkända namn som har cancer eller någon annan potentiellt dödlig sjukdom. Jag bara hoppas att det inte kommer att slå mot någon i min närmre krets.


Pratade med K idag med, första gången sedan de kommit hem. Ångesten släppte (även om jag inte varför jag hade den till att börja med), mycket för att hon är en så jordnära och trevlig människa. Hon kan berätta om alla underbara saker de såg och gjorde utan att få det att verka skrytsamt. Varför kan inte jag vara en sån bra människa?


Längtar tills förkylningen är borta och foten bra, vill ut och röra på mig ordentligt. Det kanske får ordning på mig.

 
ANNONS
 
Vägra Vara Tjock

Vägra Vara Tjock

11 september 2010 16:09

Jo, har nog varit iväg lite. lätt att glömma bort bloggandet när man har fullt upp med annat. På tal om gym så blir det inga gruppträningar eller så utan bara styrka och kondition.

Verkar hända mycket jobbigt i ditt liv just nu och jag hoppas verkligen att det blir bättre snart! Du är stark och du kommer klara det här, även om det är kämpigt emellanåt. *kram*

http://www.vagravaratjock.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se