VinterVild

Direktlänk till inlägg 8 september 2010

På bättringsvägen

Av vintervild - 8 september 2010 10:21

Fortfarande sjuk, men på bättringsvägen. Det vet jag för att jag låter som sju svåra år och då går det åt rätt håll. Ska ta mig till jobbet imorrn hade jag tänkt, håller på att dö av tristess här hemma. Vilket i sig är en bra sak, visar att jag är på rätt väg i det stora hela.


Fick påringning av FK idag med, har tydligen en ny handläggare. Hon var trevlig, trevligare än den förra trots att jag hostade henne i örat hela tiden. Jag ska ringa imorrn när jag är tillbaka på jobbet så skulle hon ordna hela det här sjuk under sjukskrivningen-saken.

Hon föreslog ett möte framöver med mig, chefen och min läkare om hur min sak har hanterats och det kanske skulle vara bra. Tycker att jobbet behöver lite mer insikt i det hela, de har varit jättesnälla men lite ovetande eftersom jag är det första någonsin som behövt vara sjukskriven en längre tid.


Idag har jag tid för nya naglar, yay! Inte för att min ekonomi tillåter det, men det struntar jag i. Fina naglar är en lyx jag behöver, en sådan liten sak får mig att må väldigt mycket bättre trots inverkan på ekonomin. Bild kommer i eftermiddag.

Jag ska på Blue man group-premiären ikväll med, älsklingen hade fått biljetter av en kund. Någonting positivt med att han jobbat som en galning den sista tiden. Ska bli jättekul, måste bara bunkra upp med näsdukar och halstabletter så jag inte stör showen   


Dags för lite frukost, missen har gått ut och katten ligger och myser i sin keps.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se