VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2010

Tigermatning på gott och ont

Av vintervild - 25 augusti 2010 11:00

Älsklingen kom hem vid halv elva igår, då hade jag haft tråkigt och bakat bröd. Utan jäst, för det hade jag inte hemma, och med massa valnötter och solrosfrön i. Väldigt gott bröd tycker jag, men älsklingen höll inte med. Han tycker om vitt bröd utan saker i, förutom russin som är det äckligaste som finns i mat och bakverk. Det är inte många saker som vi har gemensamt, han och jag.

Hann träffa honom lite imorse med innan jag skulle gå, och kanske, kanske kommer han hem i bra tid ikväll, men jag har inga stora förhoppningar.


Har haft en liten shoppingspree på nätet nu på morgonen, har unnat mig ett nytt förkläde och lite nya träningskläder. Det får bli mina utsvävningar för månaden, resten kommer att gå till räkningar och annat skoj. Iofs så måste jag köpa lite nytt smink, min foundation är slut, men det räknar jag till nödvändigheter. Men det får bli efter att allt som ska betalas har betalats så jag kan se hur mkt som blir över.


 

Otroligt vackert förkläde


 

Löpkjol med korta byxor


 

Löpkjol med långa byxor för vinterbruk


 

Långärmad löptröja med söta blommor


Tigern bli alltid lugnad när jag shoppar, och det är inte bra. Inte bra alls. Visst är det trevligt med en glad och tyst tiger, men det är vägen till ett shoppingberoende att tysta honom med nya saker hela tiden. Jag vet om det, och försöker hålla mig borta från shopping om jag har ångest, och att alltid tänka över stora inköp så att det inte går åt fel håll. Det är lättare sagt än gjort ibland...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se