VinterVild

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2010

Ensam igen

Av vintervild - 24 augusti 2010 20:14

Älsklingen jobbar sent, igen. Jag borde inte vara förvånad, men jag börjar bli lite less på att sköta hushållet själv. Dessutom vill jag hinna träffa honom mer än bara en stund på kvällen, om jag har tur. Som straff så dricker jag upp hans Cola light (även om det slår tillbaka på mig när jag måste gå på toa fem gånger i timmen).


Var inte så väldigt effektiv på jobbet idag, hade svårt att hitta motivationen. Men lite fick jag gjort iaf, och jag har planer på att få mer gjort imorrn. Ska komma in lite senare imorrn med, ska direkt till träning efteråt så det blir lite sovmorgon. Yay! Om jag kan sova förståss...


På fredag ska vi ut på vår dykhelg och jag har såklart börjat få panik över både det ena och det andra. Jag har ordnat med skjuts, och ska hämta flaskor på fredag. Sen måste det packas och packas in i bilen och jag har en känsla av att jag får ordna det alldeles själv. Vi får frukost och lunch, och jag har blivit lovad veganmat, men middag för fredag och lördag måste vi ta med själva. Jag har satt älsklingen på den biten för jag ska rida på torsdag och tydligen blir det sen dag imorrn med. Något måste han göra, jag är ingen hushållerska...


Tror att jag måste gå och rädda kattmyntan från missen, med tanken på ljuden från köket så verkar han ha listat ut var den står...

 
ANNONS
 
Vägra Vara Tjock

Vägra Vara Tjock

24 augusti 2010 22:50

hade inte så mycket val utan var tvungen att skita i pizzan. faktiskt är det inte osten som är det värsta enligt mig utan degen. osten innehåller mer proteiner ;)

Hur som, hade varken bil eller pengar till pizza idag så det får bli i helgen.

http://www.vagravaratjock.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se