VinterVild

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2010

Aldrig nöjd?

Av vintervild - 23 augusti 2010 21:15

Älsklingen är inte hemma än, men han borde komma snart. Han lovade att komma innan jag ska sova iaf, och det är ju en förbättring från igår.


Idag kändes det bra på jobbet, väldigt bra. Alldeles för bra. När det känns så här bra och jag känner mig lycklig så blir jag på min vakt och förväntar mig att krascha snabbt och hårt. Jag har svårt att vara i den positiva känslan, jag bara väntar på att det ska bli dåligt igen, att jag ska få ångest och panik. Och så stressar jag upp mig för att jag inte har ångest och slutresultatet bli såklart att jag får ångest och panik. En ond cirkel; jag mår dåligt när jag mår dåligt och jag får ångest av att må bra vilket leder till att jag mår dåligt igen. Jag är iaf konsekvent...


Men katten och missen kan alltid få mig att må bättre:


  Katten sover i sin "keps" och missen på sin platå.


  Katten sover med tungan utanför, kan man vara mer bedårande?


Imorgon är en ny dag, jag hoppas att den blir lika bra som idag och att jag kan låta den vara bra utan att få panik över det. Jag längtar till löning på onsdag, är deprimerande pank, och är som alltid orolig över om jag ska få pengar från Försäkringskassan eller inte. Stora fördelen med att komma tillbaka till jobbet är att jag vet säkert att min lön kommer som den ska. FK kan ju göra lite som de vill...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se