VinterVild

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2010

Solsken

Av vintervild - 23 augusti 2010 10:27

Måndag igen, och det känns helt ok. Har varit på jobbet en timme, och även om jag inte varit den mest produktiva medarbetaren så har jag fått saker gjorda och har mer att göra. En sak i taget, det kan inte gå fortare.


Älsklingen kom hem sent igår, jag låg i säng vid halv tolv och somnade ännu senare och då hade han inte kommit än. Vaknade till lite när han kom in och pussade, men jag hade tagit lite ångestdämpande så jag var ganska borta, märkte inte när han kom och lade sig.

Jag försöker låta bli att sömntabletter och ångestdämpande så gott det går, det räcker med min dagliga medicin. Dessutom så fungerar inte sovtabletterna som de ska och de ångestdämpande är lite sporadiska de med, men ibland är det skönt att ha något att falla tillbaka på. Jag ska träffa min läkare om några veckor, har inte bestämt om jag ska be om fler tabletter eller inte. Det är alltid skönt att ha, men även det är ett skyddsbeteende som matar tigern. Ibland känns det som att inget jag gör blir rätt...

Jag ska åtminstonde be om en månad eller två till med halvtid för att sedan gå upp till 75% och slutligen 100% efter nyår. Då har jag inget val för mina sjukdagar tar slut 28 december. Skoj att ha en deadline för sitt tillfrisknande   


Tigern och elefanterna är snälla än så länge, jag hoppas att de håller sig på min sida idag. Helgen var jobbig nog...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se