VinterVild

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2010

Om kärlek och andra demoner

Av vintervild - 22 augusti 2010 21:23

Ingen älskling, och det kommer nog att dröja ett tag innan han kommer hem. Jag kommer säkert att sova, eller åtminstonde försöka, när han kommer.

Jag har terapibakat muffins och ätit en, tänkte att älsklingen skulle få smaka sen så kanske han ändrar sig om veganbakverk.


Älsklingen och jag har varit tillsammans i åtta år i oktober, det är nästan en tredjedel av hela mitt liv. Och hans. Det här är andra gången vi försöker, och det går bättre än förra gången; sju månader för över tio år sedan. Då var han alldeles för omogen och jag alldeles för beroende. Vi gjorde slut, vi kan fortfarande inte komma överrens om vem som gjorde det, jag tycker att det var jag o han påstår att det var han (men det var jag). Efter jag kommit över honom, han var min stora kärlek redan då, så blev vi vänner och sedan vänner med fördelar innan jag träffade mitt ex (fast då var han inte ex förståss, utan ny). Jag och ex var tillsammans i två år, bodde ihop i hans lägenhet i ett år. Sista halvåret så började jag rida på lördagmorgnar och var tvungen att sova hemma hos mor och far mellan fredag och lördag för att hinna.

Jag började spendera fredagskvällarna på filmkväll hos älsklingen, som bodde hos sina föräldrar bara ett stenkast ifrån mina, tillsammans med lite annat löst folk. Jag låg i sängen brevid älsklingen, och eftersom hans säng var liten så slutade det alltid med att jag fick ligga på hans arm för att inte ramla ner. Ibland brukade han pussa mig på pannan.

Tiden gick och utvecklingen med. Mitt förhållande med ex var inte det bästa eftersom han hade problem med alkohol och andra otrevliga saker, och jag och älsklingen blev kärvänligare och kärvänligare. Men jag kunde ändå inte avsluta förhållandet med ex, jag var fortfarande bränd efter första förhållandet med älsklingen och var övertygad om att han bara ville ha lite action mellan lakanen. Tills han sa att han älskade mig, och hade gjort enda sedan vi gjorde slut för över två år sedan.

Jag lämnade inte ex och föll i älsklingens armar på en gång, jag var väldigt förvirrad och fundersam ett tag. Det krävdes en annan flicka att förstå att det var älsklingen jag ville ha, bara tanken på honom i armarna på någon annan fick mitt hjärta att stanna.

Och här är vi nu, snart åtta år senare. Vårt förhållande har inte varit solsken och kattungar hela tiden, det har gått upp och ner som de flesta förhållanden. Men jag älskar honom och han mig, även om det är svårt att förstå varför ibland, och vi trivs med varandra. Han förstår mig inte, inte ens jag förstår mig, men han accepterar mig som den jag är. Och jag accepterar honom.


Just nu så längtar jag efter att han ska komma hem och pussa mig på pannan när jag sover.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se