VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2010

I väntan

Av vintervild - 20 augusti 2010 12:59

Har just kommit in från dagens löpningspass med min nya leksak som fungerar långt över förväntan! Rekommenderas till alla som vill ha en löpklocka, även om de gärna kunde ha gjort den lite snyggare... Sitter och lyssnar på diskmaskinen som går för andra gången idag, och undrar varför vi inte skaffade en tidigare. Det är verkligen världens bästa uppfinning. Har inte hört från röris än så vi har inte fått den korrekta anslutningen. Jag får ringa på måndag igen om han inte hör av sig idag...


Älsklingen jobbar och jobbar, han kommer att jobba hela helgen så jag och katterna får roa oss själva. Det är stunder som dessa som jag önskar att jag hade fler vänner att höra av mig till, och modet att faktiskt höra av mig till dem. Båda delarna är en bristvara hos mig. Jag är av naturen en rätt asocial människa och trivs inte i grupper, men jag önskar att jag hade fler chanser att träna på det. Det är en klubb imorrn som jag vill gå på, har funderat på det hela våren för jag saknar verkligen att dansa, men älsklingen vill inte gå (fel musik) och jag vet ingen annan så jag får se. Det är tydligen sista chansen, stället de håller till på ska rivas så jag kanske ska pallra mig dit själv. Om jag vågar...


Jag överlevde första jobbveckan och det kändes riktigt bra, jag ser fram emot att bidra till företaget och få vara kreativ, vilket garanterat är ett steg i rätt riktning. Jag är beredd på att det kommer att komma bakslag, och tigern och elefanterna kommer att finnas där hur jag än gör, men jag gör saker ändå. Jag kan jobba och ha panik samtidigt, även om jag såklart avundas de som är "normala".


Dags för lunch så snart jag är klar med mitt te, har lovat älsklingen att baka vanliga muffins till honom eftersom han inte äter mina. Då förtjänar jag guldmedalj i världens bästa flickvän, eller hur?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se