VinterVild

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2010

Tigrar och elefanter

Av vintervild - 19 augusti 2010 08:30

Sista dagen på första veckan efter semestern och det har varit en bra vecka allt som allt. Har fått saker gjorda och har en liten lista med gröna streck som bevis. Det känns väldigt bra faktiskt. Det betyder inte att ångesten är borta, den är kvar och idag är den väldigt stark. Elefanterna hoppar hage och tigern är så hungrig, så hungrig...


Igår kväll fick jag en riktigt jobbig ångestattack, inte över jobbet utan över mat. Jag håller koll på mitt kaloriintag och hur mycket proteiner och så jag får i mig och igår blev det alldeles för mycket och det märkte tigern på en gång. Jag brukar inte få ångest trots att jag äter mer än jag borde ibland, jag äter fortfarande inga extrema mängder, men jag tror att tigern helt enkelt ville ha en anledning till att börja ryta, vilken som helst. Jag trodde att jag skulle få svårt att sova, men somnade som en stock som tur var, men ångesten är nästan lika stark idag. Tur att det inte är så många timmar tills jag får gå hem och sätta mig med en kopp te framför en bra film eller med en bra bok och några katter i knät.


Missen är ute, och det regnade massor inatt så jag är lite orolig och hoppas att han sitter och väntar när jag kommer hem...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se