VinterVild

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2010

Återigen

Av vintervild - 16 augusti 2010 10:40

Sitter på jobbet nu, och än så länge så känns det bra. Inga problem att gå in i huset eller mitt rum. Jag har startat de program som behövs och hälsat på några kollegor. Min handledare verkar vara på vift så jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med, titta lite på det jag gjorde innan semestern kanske. Det är bara en timme till lunch så jag kommer inte hinna med så mycket, men det är en lagom start. Ska jobba till fyra idag och sedan fika med L, ett lagom avslut på dagen...

Och jag har med mig muffins, bäst att börja med lite muta   


Imorgon ska jag träffa min vän H, hon är vegetarian och ska få mina vegoprodukter som innehåller ägg och mjölk. Känns onödigt att slänga dem och jag har inte lust att fuska. Det var länge sedan vi sågs, och det känns som att det alltid är jag som måste ta kontakt. Det är irriterande ibland, men eftersom jag inte har så många vänner så är det bäst att ta vara på de jag har.


Nu känner jag att fjärilarna börjar vakna, och tigern börjar ryta. Acceptans, jag ska kunna göra något vettigt trots detta!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se