VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2010

Återkommen!

Av vintervild - 15 augusti 2010 16:23

Missen har kommit tillbaka! Han kom insvansandes runt elva och förstod inte alls vad all uppståndelse var om. Han visste ju vart han var hela tiden... Han luktade häst så jag tror jag vet vart han har varit, och troligtvis fångat en mus eller två för han var inte jättehungrig när han kom. Nu så har han utegångsförbud tills ikväll, nog med äventyr för ett tag tycker jag...


Springningen gick bra, kom runt milspåret på bara 14 sek över en timme. Det alla mördarbackar till trots, jag ser inte fram emot dem nästa gång... Om tre veckor är det den stora loppdagen, jag hoppas att det kommer att gå bra. Men det tror jag nog, om jag inte vrickar foten som söta syster lyckades med här om dagen   

Sen har jag städat idag med, plockat undan och dammsugit. Älsklingen får skura golv när han kommer hem sen, han är och jobbar nämligen. Vet inte när han kommer, dock, han hade en hel del att göra så det finns en risk att det blir rätt sent. Med två katter som luddar av sig och sprider kattsand omkring sig så var det en välbehövlig dammsugning, och livet känns lite lättare när det är rent runt omkring...

Snart ska jag vara huslig och baka muffins, vi har massor med rabarber så jag tänkte göra rabarbermuffins, kanske tillräckligt för att ta med till jobbet imorrn. Vi får se...


Jobbet ja... Jag har förträngt lite att jag ska till jobbet imorrn, men så fort tanken dyker upp blir jag alldeles matt i hela kroppen så jag skjuter bort den igen. Jag ska skjutsa söta syster till hamnen först, hon ska ut och åka båt med sitt jobb, så jag får bil dit. Jag vet inte vad jag ska göra imorrn, hur jag ska tänka eller om jag kommer in i mitt kontor nu efter den långa ledigheten. Jag lyckades ju inte göra så mycket veckan innan semestern, jag hoppas att det kommer att gå bättre nu.

Jag har läkarbesök i början av september, jag ska be om att jobba halvtid en månad eller två till, det jobbiga är att jag bara har sjukdagar fram till årsskiftet, sen får jag klara mig enbart på lön. Jag funderar på att prata med chefen om att gå ner lite i tid så jag kan få fredagar lediga, men jag vet inte hur mycket det kommer att inverka på min ekonomi. Och just nu så orkar jag inte tänka på det...


Det har varit en bra semester, och en bra sommar även om den inte är slut ännu. Sista helgen i augusti ska vi ut och dyka på vrak hela helgen, det kommer att bli ett bra avslut på en bra sommar, alla tigrar till trots. Vi ska bo på en ö, och har badtunna bokad till på lördagen, och jag har kollat så att det finns veganmat till för de måltider som ingår. Det kommer att bli en bra helg...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se