VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2010

Försvunnen

Av vintervild - 15 augusti 2010 09:16

Missen är försvunnen    Släppte ut honom som vanligt i förrgår kväll, hörde lite gruff med Svartkatt och sedan dess är han borta. Ett o ett halvt dygn nu, jag är jätteorolig. Igår kväll gick jag och älsklingen ut och ropade efter honom, men ingen respons. Var är du min söta misse? Mamma saknar dig...


Och så börjar jobbet imorrn, mer saker att ha panik för. Konstigt nog så känns det inte så illa som jag trodde att det skulle göra, men jag tror att det är för många otrevliga saker på en gång så min hjärna orkar inte med. Den gick på ännu mer semester helt enkelt.


Försöker se positivt på missens försvinnande, han är ju en utekatt o de klarar en hel del. Han har chip i nacken, men jag har inte hunnit skicka in ägarpapprena än så det är tomt om någon kollar. Ska skicka in dem idag, och hoppas på att han kommer hem snart...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se