VinterVild

Direktlänk till inlägg 9 augusti 2010

Nedräkning

Av vintervild - 9 augusti 2010 09:59

Hemma igen. Huset stod kvar, nästan alla blommor levde och katterna var välmående. Vi möttes dock av en omisstaglig doft och upptäckte att någon av missarna använt sängen och älsklingens kuddar som toalett. Så det blev till att tvätta direkt när vi kom hem, och sova utan bäddmadrass inatt. Älsklingen skyller allt på missen, men jag tror att det kan ha varit vilken som av dem.

Missen fick gå ut på kvällen och kom inte in förrens imorse. Han låg och sov i blomlådan på altanen och skuttade glatt in när jag öppnade dörren. Imorgon ska han knipsas så han måste vara inne och fasta inatt. Det ska bli intressant att se om det går att få in honom i transportburen utan problem imorrn...


Kotten mådde bra med, han huffade och puffade i sin filt när jag tittade till honom.


Idag ska jag springa och fixa lite hemma. Handla mat, finns inte mycket att äta och både min och älsklingens mjölk är slut. Snälla mamma lät mig ha bilen till imorgon när jag ska åka med missen så jag kan åka o köpa den goda mjölken och inte den som smakar ägg. Laga lite mat med, det har blivit lite dålig mat för mig den senaste veckan..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se