VinterVild

Direktlänk till inlägg 4 augusti 2010

I de mörka skogarna

Av vintervild - 4 augusti 2010 09:46

Jag glömde att semester för älsklingen innebär jobb, han jobbade ju tom när vi var i Filippinerna, så internet finns.


Här i huset är allt som det brukar; brunnen är nästan tom, elen har inte gått än, kylskåpet håller nog en säsong till om vi har tur, och vädret är fint. Lite mulet igår, men imorse vaknade jag till strålande sol. Jag har öppnat dörrarna för att släppa in lite värme, huset står på grundvattnet och bli väldigt kallt.


Det finns inte mycket att göra här, vilket är det bästa av allt. Vi tar det lugnt, handlar lite mat och alkohol, lagar mat, dricker vin, tittar på medhavda serier eller filmer eftersom tv:n inte funkar och eldar i eldstaden. Inga marshmallows för mig iår, men jag letar efter veganmallows och hoppas att jag hittar några.

Det är underbart här, i det gamla skruttiga huset...


  Resterna av frukosten på balkongen i solskenet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se