VinterVild

Direktlänk till inlägg 25 juli 2010

En ny utmaning

Av vintervild - 25 juli 2010 15:12

Idag kändes det som höst när jag satt på bussen till träningen. Det regnade och var dimmigt, gräsmattorna var gula och överallt låg löv på marken. Ganska mysigt, jag är mer en höstmänniska än en sommarmänniska, men för alla andras skull hoppas jag att solen och värmen kommer tillbaka snart.


Sprang bra idag, 9,5 km på 58,16. Inte långt kvar till mitt mål: 10 km under 60 min. Det var skön träning, och är glad att jag kom iväg på morgonen. Vaknade kl sju o var tvungen att titta till katterna, visste inte om älsklingen hade kastat ut missen innan han gick och lade sig eller inte. Det hade han inte, men då var jag redan uppe.


Missen anpassar sig bra, han har fått ett halsband och får gå när han vill. Nästan, jag blir orolig då, så ibland får han vackert stanna inne. Just nu har han gömt sig i syrummet någonstans, mina tyger hade tydligen inte tillräckligt med katthår på sig från innan.


Jag har börjat laga mat med, och muffins. Vegan-style. Jag är redan lakto-ovo-vegetarian, och tänkte ta det ett steg till. Jag misstänker att det är mjölken som gör min mage stor på dagarna, alltid värt att kolla om det blir bättre utan. O då kändes det inte så svårt att skippa ägg med. Älsklingen är inte road, men jag lagar min kaninföda själv så han kan inte riktigt klaga... Mina muffins blev precis klara, ska bli frukostmuffins hade jag tänkt...


Nu kanske jag kan få vila eftermiddag en stund...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se