VinterVild

Direktlänk till inlägg 15 juli 2010

Semesterförväntan

Av vintervild - 15 juli 2010 19:57

Nu har jag semester, har haft det sen tre ungefär. Härligt, härligt. Älsklingen jobbar sent (förvånad någon?) och jag har lekt hemmafru ett tag. Plockat undan, tvättar, slängt sopor och handlat. Jag tror att han börjar bli lite bortskämd...


Idag fick jag inte mycket gjort på jobbet, kom in lite senare för jag var tvungen att lämna tillbaka bilen till syster som var snäll nog att låna ut den igår för dyket. Dyket var bra, trots att vi inte såg en enda gädda och jag kom med bara en viktficka istället för två. Sånt som händer...

Sedan har jag vinglar runt på decimeterhöga stiletter idag. Köpte dem i vintras på superrea, och har precis börjat gå med dem utomhus. Det går ganska bra faktiskt, de är otroligt sköna och stadiga. Fort går det inte, och jag tänker mycket på att gå snyggt. Det finns så många som tror att de kan gå i höga klackar, men egentligen inte kan. En sådan vill inte jag bli, men nu i början ser det nog allt annat än perfekt ut.

Jobbat blev det inte mycket, ångesten från papperssorteringen satt kvar, men jag tittade på lite saker och provade ett nytt program. Åkte vi tre, till gymmet för lite löpning och stretch. Det gick bra.


Imorrn åker jag och syster till paradiset, min mosters gård i Dalarna. Vi ska ha med oss alla fem hundar, men vi får låna mammas bil som har AC. Det är både vi och vovvar glada över.

Det kommer inte att finnas så mycket internet där uppe, så det kommer bli tyst från mig den närmsta veckan. Jag hoppas att ångesten tar semester på annat håll, men jag brukar känna mig bättre när jag är där. Bland kossor, grisar, får, fjäderfän, hästar, hundar och katter. Längtar..

 
ANNONS
 
vägra vara tjock

vägra vara tjock

16 juli 2010 16:38

Tack, det är alltid roligt att folk fastnar, det är ju delvis därför jag skriver. Självklart är det för att hålla koll på vad och hur jag äter och föra matdagbok över datorn. Har fått kontakt med flera fina människor tack vare bloggen och det är ett stort plus. Alla läsare är välkomna, unga, gamla, stora och små :)

Hoppas du får en finfin semester :)

http://vagravaratjock.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se