VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 juli 2010

Och

Av vintervild - 13 juli 2010 13:02

Dagen blev bättre igår, trots att det inte kändes så. Hade sista gruppen, det var skönt och sorgligt på samma gång. Jag gav min mail till en av tjejerna, vi ska försöka hålla kontakt på Facebook, men än har jag inte fått någon vänförfrågan. Den negativa och föraktande sidan av mig tror självklart att det är för att jag är en hemsk och otrevlig människa, medan den lite mer rationella tänker att det inte hunnits med än. Jag hoppas att den senaste vinner (vilket iofs inte hindrar mig från att uppdatera fem gånger i minuten).


Träning igår med, löpning. Trots att jag var jättetrött och fick ångest under gruppen, så jag är stolt över mig för det. Kom hem o diskade med, innan jag ramlade ihop i soffan. Det var varmt, för katten kan aldrig bestämma sig för om hon vill vara inne eller ute så det går inte att ha altandörren helt öppen. Kattkräk :P


Imorse fick älsklingen blodsockerfall med som jag fick ta hand om, så jag orkade inte riktigt upp till jobbet i tid. Kom vid elva, men som vanligt har jag inte fått något gjort. Jag tycker det är bra att jag är här, men jag borde göra något vettigt med. Just nu har jag bara ont i huvudet trots att jag dricker som en galning. Det resulterar enbart i tusen toalettbesök än så länge, men jag hoppas det blir bättre snart...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se