VinterVild

Direktlänk till inlägg 11 juli 2010

Romantik och jordgubbar

Av vintervild - 11 juli 2010 09:52

Det blev lyckat igår, vi satt ute och åt jordgubbar och drack mousserande rosé i skenet av värmeljus medan katten jagade nattfjärilar. Väldigt mysigt och romantiskt.. Sedan så invigde vi trädgårdsmöblerna med, diskret såklart...

Det är inte ofta vi gör såna mysiga saker, tyvärr, men det betyder att vi uppskattar det så mycket mer. Åtminstonde jag, älsklingen är inte så romantisk av sig, men det kan jag leva med. Han är underbart på många andra sätt...


Vi fick besök av Svartkatt med, han låg och stirrade på oss och katten ett slag innan han lunkade iväg igen. Trots att jag ställde fram skålen utanför staketet så vågade han inte fram för att äta, men jag tror att han kom tillbaka lite senare. Det brukar han göra.

Älsklingen sa att han hade sett Gråkatt smyga omkring för någon dag sedan, så nu slipper jag oroa mig för att det har hänt hemskheter med honom. Och Missen såg vi inte igår, men i fredags kväll var han förbi och jag fick klappa lite tom. Han är så mager, bara skinn och ben så jag vill ta in honom och tvångsmata med kottens mjukmat! Men så mycket får jag inte interagera med honom.


Idag ska vi ut med båten igen och njuta i solen. Jag tror att R ska med åxo, om han inte fick för mycket igår. Han blir så otroligt bakis så bara lite för mycket kvällen innan kan förstöra en hel dag. Vi får se, annars så blir det bara jag o älsklingen o det är ju inte helt fel det heller.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se