VinterVild

Direktlänk till inlägg 7 juli 2010

Ego

Av vintervild - 7 juli 2010 21:40

Det blev en tupplur när jag kom hem idag, sov i 1,5 h med katten sovandes på älsklingens sida. Det var otroligt skönt, och behövdes för att jag skulle orka med träningen sedan.

Träna gick bra, hann med lite stretch efteråt medan jag väntade på att pappa skulle bli klar. Imorrn blir det vilodag för älsklingen och jag ska åka och dyka på kvällen och då blir det alldeles för stressigt om jag ska hinna med träning innan. Det får blir på fredag, löpträning enligt programmet och BodyPump.

Ska få nya naglar på fredag med, kan säga att det verkligen är på tiden. Två har ramlat av och två st hotar med att ramla av, resten är väldigt, väldigt långt utväxta. Jag har klippt dem så de är inte så långa, men det syns att de har växt mycket. Jag vet inte vilken färg jag vill ha nu, något semestrigt eftersom jag går på semester efter nästa vecka.


Lite dagens outfit, eftersom jag tyckte att jag var så söt idag:


 

Devil Hello Kitty och Hell Bunnykjol som köptes i Nice. Har även Helly Kitty-halsband.


 

Kjolen bakifrån


Ibland känner man sig väldigt fin, och då måste man ta vara på det. Tex genom bilder, som man kan titta på när man känner sig mindre fin.


Ångesten har varit helt ok idag, jag har inte hunnit känna efter helt enkelt. Vilket är bra och inte bra, jag har tex inte ångesttränat på flera dagar, men jag ska försöka hinna med det imorrn. Det skulle vara bra om jag kunde hinna med mer i syrummet med, men tiden räcker helt enkelt inte till... Även om jag verkligen borde ta mig tid till ångestträningen...


Ska träffa söta syster på fredag med, hon hade idé om födelsedagspresent till mig, något i klädväg. Undrar vad det kan vara.. Hon fyller år snart med, måste ta reda på vad hon vill ha..


Älsklingen sitter och skriker åt Tyskland i fotbolls-VM och katten sover på fönsterbrädan. Jag ska ta fram slangen och vattna trädgården innan det är dags att sova, om jag kan...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se