VinterVild

Direktlänk till inlägg 5 juli 2010

I trötthetens tecken

Av vintervild - 5 juli 2010 09:07

Älsklingen kom hem riktigt sent inatt, eller tidigt imorse kanske stämmer bättre. Jag kunde inte sova heller, tog en tablett vid halv ett, men vet inte hur mkt den gjorde i slutändan. Var uppe o kissade runt två, och vaknade till när älsklingen kom. Det var jobbigt att komma upp imorse, innan sju, men söta älsklingen hade med sig en Red Bull till mig och det gjorde det lite lättare.


Idag är första dagen på 50%, jag är livrädd. Det är ingen skillnad på måndagar, jag brukade jobba lite längre redan innan, men nu ska jag orka med fem timmar/dag tis-tors med, det kommer att bli kämpigt. Men det är som sagt bara två veckor innan jag har semester så det borde jag klara av. Hoppas jag. Om jag inte retirerar under skrivbordet och gråter lite förståss...


Tigern morrar elaka saker i mina öron nu för tiden, det är jobbigt att höra på. Elefanterna skuttar runt som vanligt, vad ska de annars göra?


Idag är näst sista gången på gruppen, jag vet inte vad jag vill göra sen. Kanske ska be om en samtalskontakt, men jag har svårt att känna förtroende för sådana. O andra sidan är det alltid skönt att ha någon neutral att prata med... Jag får se...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se