VinterVild

Alla inlägg under juni 2010

Av vintervild - 6 juni 2010 10:55

Det sociala eventet gick bra igår, med lite bubbel och vin går allt bra. Jag hade trevligt, men gick hem först runt tio. Det räckte med socialiserande då.


Idag har jag inga planer, sov länge för en gångs skull och har inte hunnit vara vaken så länge än. Vädret är vackert så jag tänkte dra med älsklingen på en promenad, och gräset behöver klippas. Det är älsklingens jobb den här gången.


Jag har inte orkat känna efter hur jag mår riktigt än, men de senaste dagarna har varit lite förvirrande. Jag har svårt att hålla koll på dagar och händelser, tiden fungerar inte som den borde och allt känns som det hände för väldigt länge sedan, eller någon annan helt. Det är lite skrämmande, men samtidigt är jag underligt likgiltig till det hela. Jag vet inte om det är medicinen som gör det hela, eller om det har blivit något mer fel på mig...

Av vintervild - 5 juni 2010 09:01

Resten av gårdagen förlöpte lugnt, träning med intervaller på löpbandet i 50 min och sedan Body Pump. Nytt hårt program, har ont lite här och var. Ska snart iväg och träna igen, Box på lördagar, och sedan köpa lite vin för jag ska vara social i eftermiddag. Jag undrar hur bra det kommer att gå...


Jag börjar få svårt att hålla ordning på dagar och händelser, igår fick jag lov att påminna migsjälv flera gånger om vilken dag det var. Ofta så minns jag inte på kvällen vad jag har gjort på dagen, utan måste fundera en stund på om jag gjorde det idag, igår eller förra veckan. Lite läskigt, och jag undrar vad det beror på...


Än så länge känns dagen bra, men jag har knappt hunnit vakna och stoppa i mig lite frukost. Under träningen kommer det att kännas bra igen, det vet jag, men jag får se vad tigern säger i eftermiddag. Ska som sagt vara social, min ridgrupp ska träffas på lite BBQ och jag vet inte riktigt hur jag känner inför det ännu. Men jag ska dit iaf, sen får vi se hur det går när jag väl är där...

Av vintervild - 4 juni 2010 13:03

Kom hem från stan för en halvtimme sedan, var hos tandläkaren. Jag har en väldigt trevlig tandläkare, och tydligen fina tänder, så det är inte svårt att gå dit. Men idag så var jag tydligen sen för jag hade skrivit halv elva, men sköterskan hade klockan tio på sin dator. Som tur är hann vi med det vi skulle, men jag blev väldigt stressad. Inga hål, bara lite tand som ramlat loss och som behövde fyllas i. Fick även göra en speciell scanning med magnetröntgen för att titta på allt, och då var jag tvungen att ta ut alla piercingar och bort med alla smycken. Ett helt företag, och jag måste köpa en ny tungpiercing, den jag har nu ser inte vacker ut...


Innan jag var till tandläkaren så tittade jag på mitt hus. Inte mitt som att jag äger det, utan jag har byggt det. Inte helt själv, men på jobbet var det mitt projekt, och ett av mina stora ångestmoln. Jag är nämligen överygad om att det ska ramla ner, 100% säker. Så det var jobbigt att titta på det, och jag kommer aldrig att gå in i det, inte som det känns nu iaf. Tigern morrade väldigt hotfullt när jag blickade upp mot det, och jag var tvungen att gå fort därifrån. Till råga på allt så är det jättefult, men det är arkitekternas fel. På så sätt är det ingen förlust när det ramlar ner...


Så jag har haft en jobbigt dag så här långt, och jag tröstade mig med lite smink (som jag visserligen planerat att köpa, men ändå) och en yoghurtglass. Jag har inte tagit någon tablett idag, och jag ska försöka undvika det så gott det går. I eftermiddag ska jag träna, springa och Body Pump så det skrämmer förhoppningsvis bort både tiger och elefanter ett slag. Ska bara överleva fram till dess...

Av vintervild - 3 juni 2010 09:41

Idag är en alldeles för vacker dag för min sinnesstämning, jag hade hoppats på lite regn och storm. Det var knappt att jag kom upp imorse, men jag tvingade migsjälv ur sängen. Det dåliga samvetet hade tagit över annars. Tvättade tatuering och smörjde in. Den gamla ser väldigt blek ut i jämförelse, men det kommer att se bättre ut när den nya har lagt sig, om en vecka eller så.


Jag såg båda mina extrakatter idag innan jag gick till jobbet. Jag ställer ut mat till de hemlösa katterna Svartkatt och Gråkatt. Jag är inte säker på att Gråkatt är hemlös, han har halsband med pingla, men är jätteskygg och pytteliten. Jag skulle vilja kolla att halsbandet sitter lagom hårt, men han springer iväg bara jag tittar på honom genom fönstret.

Svartkatt är lite modigare, man får titta på honom men inte närma sig. Han är mager och halsbandslös så jag tror inte att han har ett hem. Katten är mycket intresserad av de okända katterna, och är hon ute när de kommer så vill hon fram och leka och det är inte populärt. Båda kissarna springer så snabbt tygen håller då, så det är lite svårt att komma nära dem.


Idag vill jag helst gömma mig under skrivbordet hela dagen, det är inte så mycket tiger och elefanter idag utan det är depressionen som har tagit tag om mig. Men jag känner att tigern lurar runt hörnet, redo att anfalla vilken sekund som helst...

Av vintervild - 2 juni 2010 20:55

Tatuerad och klar för några timmar sedan. Det gjorde väldigt ont, för första gången, och jag blev yr och höll på att svimma. Jag börjar visst bli lite klen... Men resultatet är underbart, jag visste att det skulle bli perfekt när han väl började rita o det blev det. En liten humla som saknas bara, men jag var lite för utom mig för att klara av det idag. En annan gång...

Det första älsklingen sa var: "Den ser inte alls ut som resten", men han är konstig så honom lyssnar vi inte på   


Resten av dagen har jag tillbringat i soffa, och jag försökte sova lite men blev kissnödig så det var ingen idé. Älsklingen kom hem för två och en halv timme sedan, slängde i sig lite mat o ramlade i säng. Det blev visst sent och lite mycket att dricka igår. Jag ska väcka honom snart så han får något gjort ikväll.


Ingen träning idag, men imorgon tänkte jag gå. Plasten ska ju bort imorrn på morgonen så det borde gå bra. Får ta det lite lugnt med sparkarna bara.


Tigrar och elefanter har hållit sig på avstånd hela dagen, men jag har varit så upptagen med tatuerande och vara trött så de har inte fått en chans att komma fram. Jag tycker gott att de kan hålla sig borta.

Av vintervild - 2 juni 2010 10:40

Springningen gick bra igår, kom runt de 5 km på 28 min, 16 sek! Otroligt mycket snabbare än jag trodde så jag är väldigt stolt. Dessutom klättrade jag uppför en liten klättervägg o vann en pulsklocka. Visserligen fick den spel när jag sprang o tyckte att jag hade en puls på 200 under hela loppet, men jag tror att det inte satt åt ordentligt. Bandet runt bröstkorgen var inte riktigt gjort för flickor i min storlek.


Kom hem sent sen för det var lite mat o ost o vin o fika efteråt med mamma o hennes jobbarkompisar. Så klockan var efter tio innan jag var duschad o klar, o elva innan jag kom i säng. Älsklingen var inte hemma, han var ute på äventyr med jobbet. O så kunde jag inte somna alls, trots insomningstablett. Somnade långt efter ett, men då sov jag som en stock som jag brukar på piller och drömde inga mardrömmar för en gångs skull. Men jag vill ju somna av tabletterna! Ska se om jag kan få tag i min läkare o få en annan sort utskrivna, det här går inte.

Hade tänkt vara på jobbet klockan åtta, men det fanns ingen chans så jag kom in vid nio istället. Ska gå om en halvtimme sådär för att bli lite utsmyckad igen så det blev en riktigt kort dag idag. Imorgon kommer att bli längre, över lunchen så jag kan vara lite social.


Ser fram emot tatueringen, jag litar på att den blir väldigt bra. Hoppas jag kan sova lite under tiden med...

Av vintervild - 1 juni 2010 15:37

Har varit på jobbet sedan efter lunch, och fått saker gjorda. Sitter o väntar på att mamma ska hämta mig till Vårruset, men det är nog inte förrens om en timme eller så.


Har pratat med min tatuerare med om morgondagen, vi kom fram till att han ritar frihand och jag kommer med åsikter under tiden. Det kan ta tid det där om jag känner migsjälv. Är lite nervös, såklart, men jag tror att det kommer att bli jättebra när det blir klart.


Nu är det redan juni, jag förstår inte vart all tid har tagit vägen. Årets första tre månader försvann i ett töcken eftersom jag var helt sjukskriven då, och resten av tiden har sprungit iväg den med. Snart fyller jag och älsklingen 30 år med, kanske dags att fundera på en lämplig kris? Tycker iofs att jag har nog med kriser som det är, jag väntar gladeligen tills jag ska fylla 40 istället.


SMS:ade två vänner igår, en hörde av sig direkt. Sedan ringde hon, men jag klarade inte att svara i telefon just då. Känner mig dålig som känner så, men det kan vara så svårt att plocka upp luren. Ska SMS:a lite mer sen, imorgon eller så. Kanske våga svara en dag med.

Av vintervild - 1 juni 2010 10:10

Jag drömmer mardrömmar varje natt. Jag vaknar med en otrevlig känsla i hela kroppen även om jag inte minns drömmen, och vill inte riktigt somna om ifall jag kommer att drömma igen. Inatt var extra jobbig, trots att jag inte minns alls vad jag drömde. Jag vaknade med den välkända skräcken, försökte somna om, kramade på älsklingen, vattnade katten, försökte sova igen. Till slut somnade jag, men drömde mardröm igen. Det var ingen bra natt.

Jag undrar var de kommer ifrån, alla drömmar, och varför jag måste drömma dem varje natt. Jag vill drömma trevliga drömmar om hundvalpar, kattungar, regnbågar och varma sommardagar. Inte om rädsla, panik och ondska.

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards