VinterVild

Alla inlägg under juni 2010

Av vintervild - 20 juni 2010 11:56

Festen blev rätt lyckad igår, god mat och trevligt folk o en hel del alkohol brukar göra så. Tyvärr så gick chokladfontänen åt skogen, den bara stannade o vägrade pumpa runt chokladen trots många idoga och kladdiga försök. Men chokladen gick att använda ändå, den hölls ju varm längst ner i fontänen så vi fick frukt och godis doppad i choklad ändå.

Älsklingen sover fortfarande, jag vaknade vid halv åtta o har sovit lite på soffan till och från sedan dess. Har alltid svårt att sova dagen efter, men det blev inte supersent iaf. Jag åkte hem vid två, älsklingen kom kanske två timmar senare. Det blev en hel del alkohol, men jag tror inte att jag skämde ut mig iaf, får fråga raringen när han vaknar.


Extrahusdjuret är kvar, den har gömt sig någonstans i syrummet som är fullt med diverse bråte och bra gömställen för en liten sork. Jag ställde in lite kattmat och vatten åt den igår, ska kolla om den har knaprat lite. Förhoppningsvis har den inte knaprat på något viktigt, som dyksaker eller sånt.


Nu vaknade älsklingen, dags för lite gos i soffan tror jag...

ANNONS
Av vintervild - 19 juni 2010 15:54

Snart ska jag ge mig iväg till festlokalen, älsklingen och all sprit har jag redan skjutsat ned o nu har jag hunnit snofsa till mig åxo. Samt matat alla djuren, inne och ute.

Vi har fått ett nytt, ofrivilligt, husdjur med. Inatt så kom en sork eller liknande in genom altandörren, hur vet vi inte. Älsklingen märkte det när katten började jaga något, den stackars sorken. Han väckte mig, och vi försökte fånga den, men det gick inte. Nu så är den iaf instängd i syrummet bland all bråte, och den har fått lite mat. Vi försökte få katten att nosa upp den, men hennes jaktinstinkter lämnar mycket att önska...


Festen tror jag blir ok, det beror lite på hur mitt humör kommer att hålla sig. Men jag är nöjd med kläder, smink och skor o då känns det alltid bättre. Tar med medicin för säkerhets skull, o så kommer det ju finnas en hel del sprit om det skulle knipa.

ANNONS
Av vintervild - 18 juni 2010 14:43

Idag har jag hunnit vara både lat och effektiv, en spännande kombination. Jag låg i sängen till efter älsklingen gått, det finns inget bättre än att få ligga kvar när någon måste gå tidigt. Särskilt skönt är att få ta över hans plats i sängen..

Sen var jag tvungen att handla lite frukost, iklädd pjamasbyxor, t-shirt och med glasögon och postdykrufsigt hår. Ibland orkar jag inte ens försöka.. Frukost intogs till lite "Criminal Minds" samtidigt som tvätten gick. Sedan har jag hunnit diska lite och städa ur klädbyrån. Jag behöver en större byrå, men det insåg jag för länge sedan. Älsklingen tycker att jag behöver färre kläder, men han är ju som sagt lite konstig   


Om en timme ungefär ska jag iväg o träna lite, o sen ska jag o älsklingen till bolaget för att shoppa inför morgondagen. Vår andra kompanjon har tagit hand om mycket vilket känns bra för mig för då behöver jag inte tänka på så mycket. Jag tror att jag tar ansvar för chokladfontänen, ligger på min nivå.


Jag försökte träna på att ha ångest igår, men det gick inte så bra. Först provade jag att hyperventilera, det enda som hände var att jag blev torr i munnen och lite yr, men det kändes inte jobbigt. Sen provade jag att andas genom ett sugrör, vilket påminde lite om att andas i en reg, o det kändes inte alls jobbigt. Till slut provade jag att snurra runt på skrivbordsstolen, vilket var jätteskoj, o jag tror inte att det var det som var meningen med övningen. Får se om jag orkar prova någon mer variant idag, eller om jag ska se migsjälv som ett hopplöst fall.

Just nu så känns ångesten rätt ok, men den kan alltid bli värre...


Dyket igår var bra, sikten lite sämre än förra gången, men vi fick se många mörtar och simpor. En död orm och en död fisk med, o en massa skräp. Men det är alltid skönt att få dyka lite, lugnt o fint...

Av vintervild - 17 juni 2010 08:54

Trött idag, somnade sent för det var Midsomer på TV o det vill man ju se! Sen drömde jag konstiga drömmar, inget ovanligt där, och så vaknade jag hela tiden i väntan på att klockan skulle ringa. Trött, men det är en kort jobbdag idag, sen ska jag iväg på lite Body Pump o sen hem och packa dyksaker. Lite dykning idag igen, bäst att passa på innan midsommar för då blir det inte så mycket av den saken.


Har för tillfället gett upp min utredning av semester och sjukskrivning, ska ta itu med det på måndag hade jag tänkt, orkar inte riktigt tänka på det just nu.


På lördag är det fest, men jag orkar inte riktigt tänka på det heller. Det är älsklingen som är mest engagerad, och jag tänkte låta honom fortsätta vara det. Det är så mycket att ta itu med, och jag har inte energi att klara det just nu. Jag sparar den till att öht orka gå dit på lördag, det är en lagom nivå för mig. Älsklingen har ju hjälp av vår vän som åxo fyller i dagarna och som vi har festen med, så han är inte helt ensam. Men älsklingen är väldigt ambitiös, det ska vara så stort hela tiden, inga småmessyrer, och jag orkar inte hålla mig på hans nivå.


Ångesten är på en ok nivå just nu, men jag har slarvat med läxan lite de senaste dagarna. Får se om jag orkar göra den när jag kommer hem, den ska ju vara bra för mig...

Av vintervild - 16 juni 2010 09:50

Sitter i telefonkö till facket för att reda ut hur min semester hanteras med sjukpenning, lön och allt sånt. Vill inte göra fel så jag måste betala tillbaka till Försäkringskassan, men vill inte heller förlora pengar eller dagar som jag har rätt till. Förhoppningsvis kommer jag fram snart och kan få svar på mina frågor, om jag inte får panik o slänger på luren innan dess...


Shoppingen igår gick bra, hittade träningsskor, -byxor och -strumpor som jag ville. Sen så hittade jag söta ballerinaskor, fina kjolar och en rar kattröja så pengarna gick åt kan jag säga. Inte alla pengar, lite finns kvar, men en aning mer än jag hade planerat. Men jag är nöjd, det var en trevlig eftermiddag med söta syster.


Sen blev det tårta hemma med älsklingen och hans föräldrar och respektive i två omgångar. Mycket tårta med andra ord... Fick presenter med, katten fick kattmynta och blev helt galen, älsklingen och jag fick en chokladfontän som vi kommer att inviga på vår fest på lördag. Mmm.. choklad...


Kom fram till facket, de visste ingenting så nu sitter jag i kö till Försäkringskassan istället. Jag undrar vad jag betalar för egentligen, facket ska ju kunna svara på såna frågor.

Av vintervild - 15 juni 2010 09:55

Idag fyller både älsklingen och katten år, hurra hurra! Väckte älsklingen med kaffe på sängen och present imorse innan jag gick till jobbet. Han såg mest ut att vilja sova vidare, men blev glad för presenten: tandemskärmflygning. Han tycker ju om såna saker så det var dags att han fick prova på tycker jag.

Katten har inte fått något, jag tyckte hon skulle få ett bad för hon luktar kattkiss, men älsklingen trodde inte riktigt hon skulle uppskatta det. Hon kan få lite gos och bus när jag kommer hem igen istället, det är nog mer uppskattat.


Såg Svartkatt igår igen, han mumsade ur matskålen och jag fick tom titta och kuttra lite med honom ett tag. Han börjar bli mager, han var större i vintras, men han kan ju vara en gammal katt, svårt att veta när vi inte får komma i närheten av honom. Vi släppte ut katten för att se om de ville interagera, men Svartkatt spatserade värdigt bort då. Han springer väldigt sällan.

Gråkatt var ett tag sen, men jag tror han kommer ibland och äter. Magerkatt lägger jag mat till, och jag tror jag såg henne springa över parkeringen imorse, annars har jag inte sett henne på länge. Hoppas att hon får del av maten jag lägger ut iaf, hon är så liten...


Ska jobba lite, o sen hem o städa för vi får lite födelsedagsbesök ikväll o det är inte gästvänligt hemma just nu. Sen iväg med syster för lite systertid och kanske shopping. Jag hoppas på en bra dag idag.

Av vintervild - 14 juni 2010 17:18

Ska snart iväg o träna, springa och sedan yoga. Hade tänkt klara minst 7 km idag på ganska hög fart, jag hoppas det fungerar. Och att min mage håller sig på humör med.


Idag har varit en jobbig, jobbig ångestdag. Jobbet gick bra, men efter det har det gått utför. Gruppen var bra, men otroligt jobbig. Idag har vi lärt hur vi tränar på att ha ångest, vilket låter helt absurt då ångest är det sista jag vill ha. Men det handlar om att ha villighet till ångest, att kunna göra saker trots att man har tusen elefanter på speed i magen och en rabiat monstertiger runt fötterna. Inte så lätt precis..

Just nu är det fullt med ångest, jag har tom tagit en tablett som jag hoppas ska verka. Sen så får jag ju träna snart o då går ångesten ner, men det är en stund till dess och jag ska överleva den stunden med.


Det som är jobbigast med att må så här är att jag helt glömmer hur det är att må bra, det känns som att hela livet är såhär. Jag jobbar på att acceptera och klara av saker ändå, ångest behöver inte betyda en dålig dag, men det är svårt. Jag vill ju bli av med ångesten, inte bara lära mig att leva med den. Men jag tror inte att det någonsin kommer att hända...


Imorrn fyller både katten och älsklingen år, jag har köpt present och tårta. Till älsklingen, katten får inget särskilt mer än massa gos. Kanske ett bad för hon sticker kattkiss just nu, men jag tror inte att hon ser det som något roligt.

Jag ska åxo iväg o shoppa lite med syster, mest fönstershoppa eftersom ekonomin inte är den bästa och vi ska ju till Nice nästa vecka, men lite saker blir det nog. Behöver nya träningsskor och -byxor så det ska jag leta efter iaf.


Bara en kvart innan jag får gå, yay!

Mys

Av vintervild - 13 juni 2010 16:19

Gårdagen blev jobbig precis som jag trodde, fick ta en tablett och vila ett tag för att orka skjutsa älsklingen till hans kontor. Någonting med datorerna som inte fungerade som det skulle... Ångesten slog till utan förvarning precis som den brukar och jag orkade inte vara stark igår, jag har varit stark så länge. Jag får vara stark idag, eller imorgon istället, men igår gick inte. Det blev bättre efter tabletten började verka, och framåt kvällen delade vi på en flaska vin o då kändes det ännu bättre. Åt en hel förpackning Ben&Jerry's åxo, men den kom upp ganska kvickt efteråt.


Idag har det varit bra än så länge, var på träning mitt på dagen o det var väldigt skönt. Behövde röra på mig, och noterar att jag orkar mer o mer varje gång. Klarade flera armhävningar på tå nu, och blir lite vigare gång för gång.

Kom hem till solsken o ordnade till uteplatsen så vi kunde sitta o mysa lite:


  Mysplats med nya utemöbler


Vi hann sitta o njuta en timme ungefär innan regnmolnen kom farande och solen försvann. Vi får ta rosa bubbel och för många ljus nästa helg...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se