VinterVild

Direktlänk till inlägg 30 juni 2010

Ångest och attackkatt

Av vintervild - 30 juni 2010 09:52

Åter på jobbet, ska bara jobba idag och imorrn så det är en kort trevlig vecka för mig. Vilket kommer att behövas för på måndag ska jag börja jobba 50%. Skrämmande... Jag har väldig ångest för det, men känner att jag ändå måste prova. Jag hade massa ångest inför att jobba 25% och det har jag ju överlevt, mer eller mindre. Det är bara två veckor med 50% innan jag har fyra veckor semester så det kommer nog att fungera iaf.


Igår kom ångesten ifatt, den tog åxo semester när jag hade semester vilket var väldigt trevligt. Men igår kom den tillbaka, när jag skulle försöka sova. Fick ångest över alla pengar som gått åt under semestern (ett svart hål i plånboken), jag oroar mig för saker som kan hända som kräver pengar och så vidare... Det är jobbigt att inte kunna bli av med alla dessa tankar, men jag försöker anamma filosofin jag har lärt mig på gruppen, att jag får ha dessa tankar men att jag kan gå vidare med livet för det. Somnade iaf till slut, men det tog tid. Bestämde mig ändå för att gå upp som planerat, så kanske jag kan sova bättre ikväll om jag är extra trött. Ska träna ikväll med, brukar hjälpa till på den fronten.


Det är två gånger kvar på gruppen nu, missade i måndags för jag var påväg hem från Nice då. Jag tycker att den har hjälpt, det svåra kommer att bli att hålla igång det hela på egen hand. Jag funderar på att köpa mig en bok som självhjälp, vi har blivit rekommenderade några, men vi får se. Jag brukar ha svårt för självhjälpsböcker, de passar inte riktigt mig. Jag ska iaf träna i eftermiddag, lite ångestträning och göra steg i värderad riktning.


Vi har en riktig attackkatt fick vi veta igår. Jag tittade ut på uteplatsen och såg en misse jag inte sett förut. Den hade jättestora ögon i ett litet, litet ansikte och sprang dessutom inte iväg när jag kikade på den. Så jag provade att öppna dörren lite och prata lite med den, och den var med på noterna och började komma fram till mig. Då kom katten ut genom dörren som skjuten ur en kanon och attackerade kattstackarn under mjau och fräs, jag fick springa efter och bära in henne i nackskinnet och den andra missen sprang fort iväg. Katten var mäkta stolt efteråt, hon hade skyddat sitt hem och sin matte, men jag tyckte synd om stackars misse som bara ville ha lite gos och fick en attack...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se