VinterVild

Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Manisk måndag

Av vintervild - 14 juni 2010 17:18

Ska snart iväg o träna, springa och sedan yoga. Hade tänkt klara minst 7 km idag på ganska hög fart, jag hoppas det fungerar. Och att min mage håller sig på humör med.


Idag har varit en jobbig, jobbig ångestdag. Jobbet gick bra, men efter det har det gått utför. Gruppen var bra, men otroligt jobbig. Idag har vi lärt hur vi tränar på att ha ångest, vilket låter helt absurt då ångest är det sista jag vill ha. Men det handlar om att ha villighet till ångest, att kunna göra saker trots att man har tusen elefanter på speed i magen och en rabiat monstertiger runt fötterna. Inte så lätt precis..

Just nu är det fullt med ångest, jag har tom tagit en tablett som jag hoppas ska verka. Sen så får jag ju träna snart o då går ångesten ner, men det är en stund till dess och jag ska överleva den stunden med.


Det som är jobbigast med att må så här är att jag helt glömmer hur det är att må bra, det känns som att hela livet är såhär. Jag jobbar på att acceptera och klara av saker ändå, ångest behöver inte betyda en dålig dag, men det är svårt. Jag vill ju bli av med ångesten, inte bara lära mig att leva med den. Men jag tror inte att det någonsin kommer att hända...


Imorrn fyller både katten och älsklingen år, jag har köpt present och tårta. Till älsklingen, katten får inget särskilt mer än massa gos. Kanske ett bad för hon sticker kattkiss just nu, men jag tror inte att hon ser det som något roligt.

Jag ska åxo iväg o shoppa lite med syster, mest fönstershoppa eftersom ekonomin inte är den bästa och vi ska ju till Nice nästa vecka, men lite saker blir det nog. Behöver nya träningsskor och -byxor så det ska jag leta efter iaf.


Bara en kvart innan jag får gå, yay!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se