VinterVild

Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

Mys

Av vintervild - 13 juni 2010 16:19

Gårdagen blev jobbig precis som jag trodde, fick ta en tablett och vila ett tag för att orka skjutsa älsklingen till hans kontor. Någonting med datorerna som inte fungerade som det skulle... Ångesten slog till utan förvarning precis som den brukar och jag orkade inte vara stark igår, jag har varit stark så länge. Jag får vara stark idag, eller imorgon istället, men igår gick inte. Det blev bättre efter tabletten började verka, och framåt kvällen delade vi på en flaska vin o då kändes det ännu bättre. Åt en hel förpackning Ben&Jerry's åxo, men den kom upp ganska kvickt efteråt.


Idag har det varit bra än så länge, var på träning mitt på dagen o det var väldigt skönt. Behövde röra på mig, och noterar att jag orkar mer o mer varje gång. Klarade flera armhävningar på tå nu, och blir lite vigare gång för gång.

Kom hem till solsken o ordnade till uteplatsen så vi kunde sitta o mysa lite:


  Mysplats med nya utemöbler


Vi hann sitta o njuta en timme ungefär innan regnmolnen kom farande och solen försvann. Vi får ta rosa bubbel och för många ljus nästa helg...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se