VinterVild

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Början

Av vintervild - 31 maj 2010 08:27

En måndag igen, och jag har sovit alldeles för lite. Insomningstabletterna jag har fungerar inte riktigt som de ska, inte somnar jag av dem men när jag väl lyckas somna sover jag som en stock. Fördelen är inga mardrömmar...


Gårdagen kom och gick, jag kände mig överväldigad av elefanter och tiger, men försökte göra det bästa av situationen. Ibland går det bättre, ibland sämre och jag tror att jag fastnat i en lägre växel just nu. Jag har dessutom slarvat och inte gjort min ångestläxa en enda gång den här vecka, så jag har ett dåligt samvete som spär på allting.


Det är ångestgrupp idag igen, och jag kommer att gå men jag kommer inte att tycka om det. Glömde min ångestmedicin hemma med, den brukar behövas innan våra träffar. Men innan ska jag få nya naglar och det är alltid trevligt, något att se fram emot.


Ska försöka få något gjort på jobbet idag, men är här kort dag för att hinna med allt. Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska gå vidare, men jag hoppas jag blir lite effektiv idag. Det känns alltid bättre då..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se