VinterVild

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Efterlängtat regn

Av vintervild - 23 maj 2010 08:46

Katten kom tillbaka efter ungefär 15 minuter, de längsta i mitt liv. Hon hade hunnit bli kattnappad, överkörd och sönderklöst av andra katter flera gånger om i mitt huvud under den tiden. Själv förstod hon ingenting om uppståndelsen, hon visste ju vart hon var hela tiden, o kom ju tillbaka. Nu är det utegångsförbud tills vi hittar en rymningssäker sele.


Både elefanter och tiger kom såklart med full kraft medan katten var borta, och de försvann inte för att hon kom tillbaka. Jag får inte den där euforin när saker löser sig som man ska få, ingen lättnad utan elefanter o tiger stannar kvar. Var tvungen att ta en ångestdämpande innan jag lade mig för att kunna sova. När jag vaknade för en stund sen så satt en av elefanterna på mitt bröst så det kommer att bli en jobbig dag.


Idag regnar det, passar min sinnesstämning så jag har inget emot det. Trädgården behöver lite vatten med, blommorna blir lika glada som jag. Inga planer för dagen, tror inte att jag orkar så mycket mer än att ligga i soffan och dricka te idag. En bra dag, förutom slutet då, följs nästan alltid av en väldigt jobbig.


Inga nyheter om Kitty, men jag tror att inga nyheter är bra nyheter. Mamma skulle ha ringt om hon dött eller blivit sämre. Jag hoppas hon får komma hem snart, trots att hon är en fjantvovve så tycker vi alla om henne.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se