VinterVild

Direktlänk till inlägg 20 maj 2010

Vackert väder

Av vintervild - 20 maj 2010 14:12

Idag har jag jobbat två timmar, var på jobbet redan halv nio för jag skulle få massage kl nio. Alltid bäst att komma i god tid då, och hinna få i sig något innan. Vi får massage var tredje vecka som förmån, och trots att jag bara jobbar 25% så får jag med. Jag kunde iofs få det även när jag inte jobbade alls, men eftersom jag inte klarade att gå till jobbet då så blev det inte så mycket.


Så jag satte på datorn o läste tidningen en halvtimme innan massage i en halvtimme. Sen satt jag o försökte jobba i trekvart innan jag lyckades göra lite copy-paste innan det var dags att gå hem. Den här veckan har varit ganska jobbig, men jag försöker låta bli att mata ångesttigern och går till jobbet o gör något åtminstonde. Imorrn är det fredag o då är jag ledig, mycket trevligt! Lediga fredagar har gjort mycket för att jag ska orka jobba de andra fyra dagarna.


När jag kom hem var älsklingen fortfarande o katten låg o mös under rabarberbladen. Kotten låg i sin filt som vanligt, han kommer bara ut när det är mörkt, tyst och kattfritt.

Så vi åt lunch tillsammans, o tittade på lite serie innan jag blev rastlös och klippte gräsmattan. Vi har en väldigt liten gräsmatta så vi klipper den med trimmer. Det blev nästa helt jämnt, men när trimmertråden gick av för andra gången gav jag upp o satte mig med katten o läste i solen istället.


Kissen ligger kvar utomhus, halvt under solstolen, medan jag har retirerat in en stund. Ska försöka orka vattna och fröa gräsmattan lite, sen ska jag iväg och träna och på så sätt bli av med ångestelefanterna ett tag. De försvinner när jag tränar, men bara under själva träningen. Sen kommer de tillbaka igen...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vintervild - 18 november 2015 11:45


Livet är rätt så stressat för tillfället med jobb, pole-SM-arrangering, skola och allt annat som ska hinnas med. Men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa.     Idag blir det iaf pole efter jobbet, längtar redan.  ...

Av vintervild - 14 november 2015 21:37

Av vintervild - 11 november 2015 08:00


Nu så är jag nästan helt frisk, jag känner mig mkt piggare och gladare än jag gjorde förra veckan. Så dags att sätta igång med hårdträning igen!   I söndags så var jag på workshop med Henrikka Roo och lärde mig massor med nya, roliga trick som ja...

Av vintervild - 8 november 2015 12:15


Igår var en lång, men väldigt rolig dag. Jag hade en photoshoot med Nina Reed och det var så kul! Utmanande, men kul. Jag ser fram emot att få fina bilder framöver, jag vet att jag inte kommer att bli besviken för hon postade den här förhandsbilden p...

Av vintervild - 5 november 2015 16:00


Jag har inte blivit helt frisk ännu, inget ont i halsen eller feber, men hängig och orkeslös, så det har inte blivit mkt träning den här veckan. Har tagit mig till yogan två gånger, men utöver min klass i måndags så har det inte blivit ngn pole för m...

Presentation


En blogg om poledance, dans, contortion och livet däremellan.

Följ bloggen

Följ VinterVild med Blogkeen
Följ VinterVild med Bloglovin'

Bloggportalen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Söta bloggar

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se